true
true
بازدیدها: 9 مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: حدود ۲میلیون زائر حسینی در ایام اربعین با هشت هزار دستگاه اتوبوس، مینیبوس و ناوگان سواری جابهجا شدند. غلامحسین دغاغله صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری که […]
بازدیدها: 9
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: حدود ۲میلیون زائر حسینی در ایام اربعین با هشت هزار دستگاه اتوبوس، مینیبوس و ناوگان سواری جابهجا شدند.

غلامحسین دغاغله صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری که در سالن حوزه هنری لرستان برگزار شد اظهار داشت: سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با همراهی استاندار لرستان و مسئولان کشوری در سیل این استان تا حدودی توانست کارنامه قابل قبولی را ارائه کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خدمات راهداری و حمل و نقل جادهای در اربعین حسینی افزود: امسال سارمان راهداری و حمل و نقل جادهای با توجه به علاقه و ارادت مردم به حضرت امامحسین(ع) و تأکیدی که مقامات اول کشوری در مورد تسهیل این سفر عبادی سیاسی داشتند روش جدیدی را برای مدیریت سفر به عراق تعریف کرد.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به اینکه تعداد زائران و مدت زمان حرکت آنان را نمیتوان دقیق تخمین زد، عنوان کرد: ما برای جمعیت حدود سه میلیونی در یک بازده زمانی بیست روزه باید مدیریتی کنیم که زائران کمترین مشکل را از نظر حمل و نقل داشته باشند.
وی بیان کرد: در اربعین حسینی ما توانستیم حدود 2 میلیون نفر را با هشت هزار دستگاه اتوبوس، مینیبوس و ناوگان سواری بهشکل خیلی خوب جابهجا کرده و خدمت قابلقبولی توانستیم ارائه بکنیم.
بیشتر بخوانید
- تقدیر از خادمان اربعینی مرز میرجاوه/ باهمستان فرهنگ و تبلیغ، بوی شهید گرفت
- دبیرخانه دائمی ستاد اربعین استان خراسان رضوی راهاندازی شد
- تقدیر از خادمان اربعینی مرز میرجاوه/ باهمستان فرهنگ و تبلیغ، بوی شهید گرفت
دغاغله در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جنایتکار با اعمال تحریمها بهشکل ناجوانمردانهای معیشت و زندگی مردم را هدف قرار دادهاست.
مدیرکل دفتر حملونقل کالا مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری و حملو نقل جادهای خاطرنشان کرد: امسال بخش اعظمی از کالاهای کشور وارد بندر شد، این دوران به باور بنده شبیه سال 62 است که تعداد 100کشتی در بندر توقف کردهبودند و مایحتاج مردم در آن زمان در کشور خیلی وجود نداشت، حضرت امام(ره) در فرمانی تاریخی جهاد تخلیه بنادر را صادر کردند و رانندگان و شرکتهای حملونقل به فرمان امام راحل لبیک گفتند و حماسه 26آذر را بهثبت رساندند.
دغاغله اظهار داشت: امسال در حالی با تعداد زیادی کشتی در بنادر مواجه شدیم که دشمنان با توجه به تحریمها برنامهریزی کردهبودند ناوگان حملونقل ما را از نظر ملزومات اولیه زمینگیر کرده و نارضایتیای در سطح جامعه نیز از نظر تأمین کالاهای اساسی ایجاد کنند، اما با توجه به دستور مقامات کشوری قرارگاه و ستاد مرکزی تخلیه کالاهای اساسی را راهاندازی کردیم.
مدیرکل دفتر حملونقل کالا مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری و حملو نقل جادهای با بیان اینکه عمده ورود کالاهای ما از بندر حضرت امام(ره) است، خاطرنشان کرد: در هشت ماه امسال 14میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد و 33درصد افزایش بارگیری از بنادر کشور و حدود 40درصد نیز افزایش سفر داشتیم و این در حالی بود که از نظر لاستیک، روغن و در مضیقه بودیم.
دغاغله در بخشی دیگر از سخنان خود اظهار داشت: در بخش حملونقل بیشاز 90درصد مسافر کشور از طریق جاده تردد میکنند و با این امر میطلبد که متولیان حوزه حملونقل در راستای خدمترسانی به مردم باید برنامهریزیهای خوبی داشته باشند.
وی با اشاره به ورود فناوری نوین در بخش جادهای افزود: در بخش کالای کشور کارهای عمدهای مانند نوبت مجازی برای رانندگان بنادر جنوبی راهاندازی کردهایم تا آنان برای گرفتن نوبت بارگیری و یا برگشتن خالی کامیون معطل نشوند، رانندگان با استفاده از این سامانه یک روز قبلاز نوبت به بندر برای بارگیری مراجعه و کار خودشان را انجام میدهند.
مدیرکل دفتر حملونقل کالا مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان راهداری و حملو نقل جادهای عنوان کرد: ما شرکتهای بزرگمقیاس هوشمند را با حفظ جایگاه شرکتهای قدیمی در بخش حملونقل جادهای راهاندازی کردهایم و آینده خوبی برای این شرکتها میتوانیم متصور بشویم.
وی با اشاره به افزایش بهرهوری بخش حملونقل جادهای بیان کرد: بهرهوری ناوگان حملونقل ما در کشور بین 60تا 65هزار کیلومتر تردد سالیانه بوده که این رقم در کشورهای شبیه به کشور ما بالای 120هزار کیلومتر در سال است.
دغاغله گفت: مدنظر قرار دادهایم که پرداخت کرایهها در شرکتهای بزرگمقیاس هوشمند بهشکل سیستمی باشد و این شرکتها مکلف هستند براساس نرخ تن کیلومتری که سازمان راهداری تعریف کرده کرایه را به حساب راننده واریز کند.
دغاغله گفت: رعایت نوبت و توزیع عادلانه بار در بنادر جنوبی کشور را 20آذر امسال بهشکل پایلوت در بندر شهید رجایی اجرایی کرده و بندر حضرت امام(ره) نیز مرحله بعدی است که ظرف ماه آینده اجرایی شده و 6بندر باقیمانده نیز در امسال انجام میشود.
دغاغله گفت: فعالیت ارائه خدمت به رانندگان بنادر را سیستمی کردهایم و خدمت را در قبال اثر انگشت راننده ارائه میکنیم، امسال بندر شهید رجایی و حضرت امام(ره) با اثر انگشت رانندگان و دوربینهای پلاکخوان عملیاتی شدهاست.
تسنیم
نویسنده خبر::
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
true