true
true
بازدیدها: 73شرکت کشت و صنعت و گردشگري فجر صفا لرستان يکي از بزرگ ترين شرکت هاي خاورميانه است که مي تواند به بزرگ ترين قطب گردشگري ايران تبديل شود. به گزارش پایگاه خبری ویردار خبر ،مديرعامل شرکت کشت و صنعت و گردشگري فجر صفا لرستان در نشستي با اصحاب رسانه لرستان، اين شرکت را از […]
بازدیدها: 73
شرکت کشت و صنعت و گردشگري فجر صفا لرستان يکي از بزرگ ترين شرکت هاي خاورميانه است که مي تواند به بزرگ ترين قطب گردشگري ايران تبديل شود.
به گزارش پایگاه خبری ویردار خبر ،مديرعامل شرکت کشت و صنعت و گردشگري فجر صفا لرستان در نشستي با اصحاب رسانه لرستان، اين شرکت را از بزرگترين مجتمعهاي توليدي، تحقيقاتي و گردشگري ايران و خاورميانه دانست و گفت: اين مجتمع با رويکردي دانشبنيان، بهرهمندي از ظرفيتها و استعدادهاي اين منطقه و کشور را بهعنوان رسالت خود مدنظر قرار داده است.
محمدمهدي عربنژاد با اشاره به اينکه مجموعه بزرگ و مدرن فجر صفا امروزه با انجام پژوهشهاي علمي و مطالعات تخصصي پروژههاي متعددي را در بخشهاي کشاورزي، دامپروري و گردشگري مبتني بر تحليل علمي رصد بازار با رويکرد بينالمللي طراحي و اجرا کرده است افزود :

ما متعهد و مصمم هستيم تا ضمن حفظ و بهبود منابع طبيعي و محيط زيست و رعايت حقوق شهروندان و کارکنان با ارائه مشاوره به ساير واحدهاي فعال در حوزه هاي دامداري و کشاورزي به وظيفه خود در افزايش توليد و اشتغال کشورو بوميسازي تکنولوژي هاي روز دنيا در درون ميهن عزيزمان کمک کنيم.

اهداف مجموعه کشت و صنعت
عربنژاد در دیدار با اصحاب رسانه لرستان ، اهداف مجموعه فجر صفا را چنين عنوان کرد: اهداف اين مجموعه بزرگ، استفاده بهينه از منابع خدادادي لرستان و منطقه زاگرس با چشمانداز حفاظت و صيانت از منابع طبيعي و محيط زيست، افزايش توليدات دامي و کشاورزي لرستان با رويکرد صادرات رقابتپذير در بازارهاي برون مرزي، ارتقاء بخش تحقيق و توسعه با افزايش نقش و ارتباط دانش و صنعت، افزايش اشتغال پايدار، تربيت نيروي ماهر و متخصص، افزايش رونق صنعت گردشگري، بوميسازي تکنولوژيهاي روز دنيا و ارتقاء سطح زندگي جامعه محلي با گسترش صنعت گردشگري از جمله اهداف مجتمع کشت و صنعت هستند.
توليد عوامل کنترل بيولوژيک آفات کشاورزي
اين مقام مسئول اضافه کرد: امروزه استفاده از عوامل بيولوژيک با هدف کاهش خسارت ناشي از آفات توليد محصولات سالم و ارگانيک از طريق کاهش استفاده از سموم شيميايي، کاهش مقاومت آفات نسبت به سموم و همچنين حفظ محيطزيست بسيار مورد توجه قرار گرفته است.
وي با بيان اينکه شرکت کشت صنعت گردشگري فجر صفا يکي از بزرگترين توليدکنندگان محصولات گلخانهاي در کشور است افزود: در چند سال اخير به دليل نياز مبرم به اين محصول استراتژيک و مواجه شدن با تحريمهاي کشور، تصميم گرفت تا توليد سن شکارگر ماکرولوفوس را در دستور کار خود قرار دهد که ثمره اين تصميم بزرگ رسيدن به چرخهي کامل توليد ماکرو لوفوس در درون شرکت بود اما امروز مفتخريم که علاوه بر تأمين نيازهاي داخلي خود ميتوانيم اين محصول مفيد را به ساير توليدکنندگان داخلي و خارجي صادر کنيم .

روشهاي خلاقانه توليد محصولات کشاورزي
مديرعامل شرکت کشت و صنعت و گردشگري فجر صفا لرستان در ادامه اظهار کرد: گلخانههاي هيدروپونيک از روشهاي خلاقانه توليد محصولات کشاورزي بدون نياز به خاک و کمترين ميزان آب است.
وي با اشاره به اينکه کشت گوجه فرنگي به شيوه نوين آب کشت از محصولات مهم اين مجتمع است يادآور شد: اين محصول با بهرهمندي از برترين کارشناسان و مشاوران خارجي هلندي و کارگران ماهر در طول سال توليد و با کيفيت در تراز استانداردهاي جهاني روانه بازارهاي داخلي و بين المللي ميشود.
کشت گوجه در 15 هکتار از گلخانههاي هيدروپونيک
عربنژاد با بيان اينکه در حال حاضر 15 هکتار از گلخانههاي هيدروپونيک مجموعه به کشت اين محصول اختصاص داده شده است گفت: استفاده از مواد اوليه با کيفيت و همچنين زيبايي و استقامت بستهبندي از مهمترين نکات براي صادرات اين محصول به خارج از کشور است.
کشت 5 هکتار فلفل
گلخانهاي نادر
مديرعامل شرکت کشت و صنعت و گردشگري فجر صفا لرستان اظهار کرد: گلخانه هيدروپونيک فلفل دلمهاي از ديگر محصولات با کيفيت و ممتاز اين مجموعه است. عربنژاد با اشاره به اينکه مجتمع فجر صفا با بهرهمندي از اين شيوه نوين کشاورزي با احداث 50 هکتار گلخانه هيدروپونيک يکي از گلخانههاي بزرگ صنعتي کشور است ادامه داد: اکنون 5 هکتار از اين گلخانه به کشت فلفل اختصاص دارد. محصول توليد شده يکي از گونههاي نادر و براي نخستين بار در ايران کشت ميشود.
وي افزود: از مهمترين ويژگيهاي آن طعم و مزه منحصر به فرد و شکل و اندازه يکنواخت آن است. امروز اين محصول مغذي و سرشار از ويتامين به بازارهاي داخلي و خارجي صادر ميشود.
توليد 2 ميليون اصله نهال
در سال
مديرعامل شرکت کشت و صنعت و گردشگري فجر صفا لرستان در ادامه گفت: اين مجموعه داراي نهالستان گستردهاي است که در آن انواع نهالهاي اصلاح شده در مساحت 70 هکتار و 2 ميليون اصله در سال توليد ميشود.
وي با يادآوري اينکه بخشي از نهالهاي توليد شده در مجتمع مورد استفاده و بخش ديگر آن به بازار عرضه ميشود خاطر نشان کرد: باغات مجموعه فجر صفا نيز به مساحت 500 هکتار با انواع درختان انار، هلو، انجير، زردآلو، آلو، انگور از دستاوردهاي موفقيتآميز اين شرکت است. عربنژاد اضافه کرد: ميوههاي توليد شده با معيارهاي استانداردهاي جهاني و علامت تجاري ثبت شده در بستهبنديهاي با کيفيت و مناسب روانهي بازارهاي داخلي و خارجي ميشود همچنين گونههاي مورد استفاده در مجتمع در نتيجه مطالعات و سازگاري آنها با زيست بوم منطقه است.
متنوعترين کلکسيون
گياهان دارويي
مديرعامل شرکت کشت و صنعت و گردشگري فجر صفا لرستان با اشاره به فعاليت اين شرکت در بخش گياهان دارويي گفت: در پي مطالعات تحقيقات و بررسي پتانسيلهاي منطقه مجتمع اقدام به توليد و پرورش انواع گياهان دارويي در سه بخش گردشگري سلامت، کشاورزي و صنعتي کرده است.
وي خاطرنشان کرد: در بخش گردشگري اين باغ متنوعترين کلکسيون گياهان دارويي به مساحت 3 هکتار و حدود 200 گونه از 50 خانواده گياهي احداث شده است. اين مسئول با بيان اينکه حفاظت از تنوع ژنتيکي گياهان دارويي، ادويهاي و معطر بومي و همچنين آشنايي بازديدکنندگان با اين تنوع از اهداف اين مجموعه به شمار ميآيداضافه کرد: در حال حاضر 30 هکتار از اراضي به پنج گونه گياهان دارويي اختصاص داده شده است.وي بخش ديگري از اهداف مجموعه را اسانسگيري، عرق گيري و توليد دمنوش از اين گياهان دارويي دانست و اذعان داشت : در چشماندازي پنج ساله مساحت اين بخش به 400 هکتار و شش گونه دارويي خواهد رسيد.
توليد و تکثير سن شکارگر ماکرولوفوس جهت کنترل بيولوژيک آفات
عربنژاد همچنين اظهار کرد: استفاده از دانش روز جهان و تلاش در جهت رسيدن به افقهاي نو در علوم کشاورزي، دامپروري و گردشگري بخش بسيار مهمي از برنامهريزي و سياستگذاريهاي مجتمع فجر صفا است. وي افزود: توليد و تکثير سن شکارگر ماکرولوفوس جهت کنترل بيولوژيک آفات براي نخستين بار در کشور، توليد و تکثير زنبورهاي گرده افشان بامبل جهت افزايش کيفي و کمي محصول، توليد و تکثير ارقام جوانهزا و و پايههاي رويشي در آزمايشگاه کشت بافت سلولي از جمله فعاليتهاي ديگر اين بخش است.مديرعامل شرکت کشت و صنعت و گردشگري فجر صفا لرستان اضافه کرد: بهرهمندي از حشرات آفتکش در فرآيند توليد محصولات و عدم استفاده از هرگونه کود و سموم شيميايي موجب اعتمادسازي مشتريان داخلي و خارجي نسبت به توليدات مجموعه ميشود.
انتهای پیام/
نویسنده خبر::
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
true